Hvordan følge oss på Snapchat

Ta del i det som skjer ved å følge U for Ung på Snapchat. Her får du smarte veiledninger med mange innslag av hverdagslig humor.

Gjengen fra Kollektivet i Kirkegata er nå på Snapchat. På Snapchat legger de ut smarte veiledninger som er vel verdt å få med seg. Selvsagt med innslag av hverdagslig humor. 

Slik følger du oss på Snapchat:
Først må du laste ned applikasjonen gratis på iPhone eller Android. Når installasjonen er fullført, åpner du Snapchat på mobilen og klikker på «Registre deg». I registreringsprosessen blir du bedt om å fylle ut følgende detaljer:
E-postadresse
Passord
Fødselsdato
Brukernavn
For å kunne legge til venner på Snapchat blir du bedt om å verifisere telefonnummeret ditt. Venner legger du til ved å gå til Snapchat-symbolet som ligger øverst på skjermen og ved å klikke på «Legg til venner». For å legge oss til velger du alternativet «Legg til med brukernavn»: dnbuforung.

Få flere nyttige tips fra gjengen i Kollektivet:
Ønsker du flere nyttige tips? I denne serien legger vi ut videoer som kan hjelpe deg å løse ulike utfordringer i hverdagen. Se alle videoene her: http://dnbung.no/

U for Ung:
Gjengen fra kollektivet i Kirkegata, som tidligere er kjent fra serien «Ung igjen», består av Alvin Santos Tjernshaugen, Magnus Borka Kloster-Jensen, William Robin Walter, Emma Sæthre Jensen og Peter Olav Hjertholm. 

UNG-fordelene hos DNB:
DNB har gode tilbud til deg som er mellom 18-33 år: boliglån, innboforsikring, boligsparing med mer. Nå kan du blant annet få DNB sin beste rente – gjennom BLU Start: https://www.dnb.no/privat/laan/boliglaan/blu-start.html. Les mer om UNG-fordelene i DNB på https://www.dnb.no/ung.

Lignende klipp i samme kategori

Hvordan holde skoene rene på festival?

Hvordan holde skoene rene på festival?

Ung Igjen - Dag 7

Ung Igjen - Dag 7

Ung Igjen - Dag 6

Ung Igjen - Dag 6